FIBARO SYSTEM

Your Home, Your Imagination!

 

 

Home Intelligence!

GLAVNE KARAKTERISTIKE

Wireless

Kompatibilnost sa Z-Wave tehnologijom.

Modularity

Moduli malih dimenzija koji se mogu ugraditi u standardne instalacije u zidu.

Ecosystem

Dizajnirano i proizvedeno u EU, u saglasnosti sa EU standardima.

Design

Moćаn grafički interfejs nudi beskonačne mogućnosti.

Šta je FIBARO ?

FIBARO je sistem kućne kontrole koji ima potpunu automatizaciju koja donosi udobnost i sigurnost koristivši umrežene senzore, module i uređaje.

Fibaro sistemi eleminišu potrebu za kabliranjem i bušenjem zahvaljujući minijaturnim beži čnim senzorima koje je moguće namestiti na svaki zid, unutar utičnica, pored postojećeg svetla, roletni itd.

Fibaro je jedini sistem na tržištu koji je moguće prilagoditi starim instalacijama. Ne zahtevaju trajno montiranje pa je moguće promenti im lokaciju u slučaju renoviranja. 

Trenutno najbolji sistem automatizacije na tržištu.

Kompatibilnost

Fibaro sistemi su kompatibilni sa uredjajima preko 300 kompanija koje se bave proizvodnjom senzora i kućnom automatizacijom.

Fibaro sistem prati i nadgleda senzore i u slučaju potrebe informiše vas o statusu. Fibaro je jedini sistem na tržištu koji zna u kom položaju se nalaze npr. roletne i koliko struje je potrošio koji senzor ili sijalica.

Kompletan FIBARO sistem se može daljinski
kontrolisati preko smart telefona, tableta
ili računara sa bilo kog mesta u svetu.

Moćan Grafički Interfejs

Grafički interfejs je prost za korišćenje i ne zahteva tehničku podršku. Nudi beskonačne mogućnosti nameštanja medjusobnih zavisnosti senzora i scenarija.

Sistem Zaštite

Fibaro sistem može biti integrisan u već postojeći alarmi sistem. Ovako možete prošriti mogućnosti postojećeg sistema i učiniti ga pametnim.
Sistem je takodje kompatibilan sa svim IP kamerama dostupnim na tržištu. Nakon registrovanja incidenta, sistem će vam automatski poslati sliku ili video.

Tablet Smartphone i PC Interfejs