Opit company

 

Opit ima za cilj da izgradi sebe kao vodeću kompaniju koja se bavi prodajom rasvete i izvora svetla ne samo na lokalnom nivou već i u regionu, i da postane sinonim za kvalitet, kako u pogledu proizvoda koje plasira na trzište, tako i odgovornom komunikacijom sa klijentima i stabilnom poslovnom politikom

 

Opit-Naša priča

OPIT je kompanija osnovana u 1997. godine sa idejom da na trzište plasira širok asortiman rasvetnih tela i izvora svetla.

Naša kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno snabdevanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja itd.

Svoj uspeh gradimo na stalnoj komunikaciji sa kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba, stoga neprestano prilagođavamo način svog poslovanja najnovijim svetskim trendovima.

%

I dalje rastemo

OPIT ima za cilj da izgradi sebe kao vodeću kompaniju koja se bavi prodajom rasvete, ne samo na lokalnom nivou već i u regionu, i da postane sinonim za kvalitet, kako u pogledu proizvoda koje plasira na trzište, tako i odgovornom komunikacijom sa klijentima i stabilnom poslovnom politikom… Osnovni zadatak OPIT-a je da svojim klijentima pruži najviši nivo usluga u oblasti konsaltinga prilikom odabira proizvoda, koristeći znanja iz oblasti savremenih tehnoloških rešenja i aktuelnih svetskih trendova dizajna enterijera i eksterija, poštujući kratke vremenske rokove kao i savremene trendove u oblasti elektronske komunikacije. Takođe, da svojim zaposlenima obezbedi sigurnost i lično i stručno napredovanje u skladu sa najvišim svetskim standardima, a svojim stalnim klijentima da obezbedi najbolje uslove saradnje.